Home

Vardagslyx med äkta guld – nu kan du uppgradera ditt Ikea-kök till ett av världens mest exklusiva

Har du tröttnat på ditt gamla Ikea-kök och är sugen på mer lyx i vardagen? Då kanske det är dags för dig att byta ut luckorna och addera några detaljer i äkta guld. Du som har ett kök från just Ikea har nämligen chansen att uppgradera ditt kök till ett av världens mest exklusiva.

Vi älskar inredning och speciellt när den känns lite extra lyxig. När det gäller köket kan det vara svårt att få till den där lyx-känslan, men nu kan du uppgradera ditt Ikea-kök till ett av världens mest exklusiva genom den nya kollektionen Guldkant. Det är företaget Picky Living och Triss som gått in ett designsamarbete och tar uttrycket ”sätt guldkant på vardagen” till en helt ny nivå. Tillsammans har de tagit fram luckor i guldutförande och detaljer i äkta guld för ditt Ikea-kök i modellen Metod och för sideboard Bestå. Luckornas fronter tillverkas i guldfärgad rostfri plåt men benen och handtagen är i 24 karat äkta guld, hur lyxigt låter inte det?

”Det folkliga i Ikea möter extravagans i form av äkta guld. Med designkollektionen Guldkant är Triss och vår ambition att skapa världens mest exklusiva Ikea-kök. Resultatet speglar den ambitionen: fronter som sticker ut men samtidigt behåller en enkel stilfullhet”, skriver Henrik Haij, VD på Picky Living i ett pressmeddelande.

”När det plötsligt händer och vinsten är ett faktum svarar många Triss-vinnare att de vill sätta guldkant på tillvaron och hemmet. Att vi nu tillsammans med Picky Living sätter guldkant på möbler som många svenskar redan har i sina hem känns därför helt rätt”, skriver Johan Svensson på Svenska Spel.

Ett komplett kök som syns på bilden nedan finns att beställa för cirka 92 000 kronor och ett komplett sideboard på bild nummer två kostar cirka 25 000 kr.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!