Home

Veckans hem är den idylliska skärgårdsvillan i Göteborg

Veckans hem är den idylliska skärgårdsvillan i Göteborg
21 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Kalvsund1.jpg

Skärgårdsvillan i Göteborg

https://metromode.se/files/2017/05/Kalvsund4.jpg

Skärgårdsvillan i Göteborg

https://metromode.se/files/2017/05/Kalvsund5.jpg

Skärgårdsvillan i Göteborg

https://metromode.se/files/2017/05/Kalvsund8.jpg

Skärgårdsvillan i Göteborg

https://metromode.se/files/2017/05/Kalvsund9.jpg

Skärgårdsvillan i Göteborg

https://metromode.se/files/2017/05/Kalvsund6.jpg

Skärgårdsvillan i Göteborg

Sol, vind och vatten – det finns få sommarmiljöer som kan mäta sig med skärgården. På Kalvsund i Göteborgs skärgård finns en idyllisk gul villa till salu med många uteplatser, där vi gärna skulle tillbringa hela sommaren. Hemmet andas skärgård, både på insidan och utsidan. Kolla in bildspelet för att inspireras av den marina stilen. 

Villan som vi har valt ut till veckans hem är en gul skärgårdsdröm med vita knutar, som ligger högst upp på ön Kalvsund med utsikt över vatten och öar. Här finns massor av uteplatser dit solen når både morgon och kväll. Tänk att få njuta av nyfångade räkor och krispigt vin en ljummen sensommarkväll på terrassen, samtidigt som man blickar ut över alla båtar som åker förbi.

Även inomhus har ägarna tagit vara på skärgårdskänslan med ett genomgående marint tema med vitmålade träväggar, blå/vit-rutiga tapeter och stora utsmyckade fönster som släpper in mycket ljus. Inredningsmässigt hittar vi marina detaljer såsom en stor kikare, en boj och textilier i ljusa färger och marinblått. Köket och ett av sovrummen bryter däremot av skärgårdsstilen med svarta väggar som ger ett intressant uttryck.

I villan finns sex rum, boarean är 190 kvadratmeter och utgångspriset ligger på 7,5 miljoner. Kalvsund är känd som syrenernas ö och är helt bilfri. Det är svårt att tro att det bara tar runt 30 minuter att ta sig in till centrala Göteborg från ön. Harmoniskt skärgårdsliv med närhet till storstadspuls kan vara den bästa kombinationen!

Foto & källa: Fastighetsbyrån

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!