Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Veckans hem är slottsliknande stationshuset med världens potential

Veckans hem är slottsliknande stationshuset med världens potential
7 Se Bildspelet

Vem drömmer inte om att bo i ett hus som ser ut som ett stolt med tinnar och torn? Okej, detta vackra stationshus har kanske inte tinnar men ett mycket trevligt torn. Nu är stationshuset Trekanten till salu i Kalmar och det kostar betydligt mindre än en etta i Stockholm.

Stationshuset Trekanten byggdes 1882 och fick sitt torn tillbyggt 1902. Huset fungerade som stationshus fram tills att stationen lades ner 1968. Sedan dess har huset varit uthyrd i omgångar men den senaste tiden har huset stått tomt. Nedervåningen består av en stor väntehall och på övervåningen, som du når via tornet (!), finns toalett och kök. Hela huset är 995 kvadratmeter stort och har åtta rum. Huset har inte renoverats sedan 60-talet och är en dröm för renoveringsmästaren. Utgångspriset på detta minislott är 375 000 kronor, vilket är inte ens hälften av vad en etta kostar i Stockholm. Kika in i bildspelet för att se alla bilder från detta “slott”.

Källa: Svensk fastighetsförmedling 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!