instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Vi är redo att flytta direkt – Skånelängan med det otroliga uterummet har stulit våra hjärtan!

Av: Cecilia Persson

Det bästa stället i Sverige att spendera sommaren på måste ju vara Österlen, och nu är vi mer än redo att bo där året om – i alla fall om vi får bosätta oss i den här fantastiska skånelängan! Med sitt otroliga växthus, vidsträckta vyer och en egen lada har den allt vi kan drömma om.

Egentligen är väl själva bostadshuset inte det bästa för den lyckliga som lyckas lägga vantarna på det här objektet strax utanför Ingelstorp, bara drygt 20 minuters bilfärd från Ystad, som har utgångspriset 5 995 000 kronor. Vi är helt övertygade om att den personen liksom vi älskar det här fantastiska växthuset och uterummet i trädgården. Som om inte det vore nog får hen också se ut över de omgivande åkrarna – mängder av vackra solnedgångar utlovas med andra ord!

Ser du inte framför dig hur det sociala livet i växthuset skulle se ut? Tänk om, och spana in Victoria Skoglunds Instagram för ännu mer inspiration!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Augustinatt kl. 02.13 ?Narcisstobaken sprider sin söta doft i ljummen stilla fuktig luft. Syrsorna spelar och fladdermössen seglar över växthustaket. Ljusen fladdrar, vänner skrattar och jag bestämmer mig för att spara just den här kvällen i sommarhjärtats vänstra kammare❤️ #greenhouselove

Ett inlägg delat av Victoria Skoglund (@victoriaskoglund)

Källa: Bjurfors

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår