Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Vi vill bo i vindsvåningen på Söder som erbjuder bad under stjärnorna

Vi vill bo i vindsvåningen på Söder som erbjuder bad under stjärnorna
13 Se Bildspelet

Nära Mariatorget finns en karaktäristisk vindsvåning med tre rum till salu. Färgerna är ljusa, inredningen är sparsam och detaljerna får den uppmärksamhet som de förtjänar. Lägenheten erbjuder flera mysiga smultronställen samtidigt som planlösningen är öppen. Här finns plats att både ha egentid och vara social. Följ med på en rundtur i bildspelet. 

Vindslägenheten på Södermalm erbjuder stora sociala ytor med öppen planlösning – perfekt när man ska bjuda hem till middagar och fester. Här är rymden, ljuset och läget i fokus. Lägenheten är på 79 kvadratmeter, har tre rum och ligger ute för 6 995 000 kronor. Den sparsamma inredningen gör att man lägger märke till detaljerna. Snittblommor, textilier och industrilampor får stå i rampljuset. De olika delarna som ger våningen en ordentlig vindskarakär kommer också fram, som snedtak, bjälkar och takkupor.

Det vi tycker allra mest om med våningen är dess smultronställen. Vid ett av fönstren finns en platsbyggd bänk, där man kan sitta med en härlig kopp te i handen, titta ut över takåsarna och drömma sig bort. Höjden av mysighet! Att bada under stjärnorna känns helt okej det med.

Källa & foto: Innerstadsspecialisten.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!