Home

Viktor Frisk visar upp nya lägenheten – så mycket kostade den

Viktor Frisk och Andreas Gran har slagit på stort och köpt sig en otrolig lyxlägenhet. I sommar flyttar de in i Norra Tornen i Stockholms innerstad.

Foto: Instagram @viktorfrisk

Viktor Frisk och fästmannen Andreas Gran har köpt lägenhet i Stockholm. Den nya lyxiga lägenheten har en utsikt som inte går av för hackor på 27e våningen i Norra Tornen. Lägenheten såldes av Samir Badran som också är en nära vän till Viktor Frisk.

Köpte lägenheten i våras

I en ny video på youtube avslöjar Frisk nu att prislappen inte var speciellt blygsam. Han och fästmannen berättar i videon att de köpte lägenheten tidigare i våras och att de nu flyttar in. “Vi köpte en lägenhet tidigt i våras, jag var helt inne på att jag ville bo på Östermalm där jag har bott, Karlaplan, jag ville ha sekelskifte, öppen spis, balkong, gärna nära Djurgården, men han är ju bra på att övertala och få som han vill”, säger Andreas Gran om Frisk.

I videon visar det sig att följarna är nyfikna på prislappen på den nya trean med två terrasser. På frågan om den nya lägenheten kostar mer än tio miljoner svarar både Gran och Frisk ja. “Ja, det kostar i Stockholm har vi insett”, säger Viktor Frisk.

Foto: Instagram @viktorfrisk

Nästa bild

Foto: Instagram @viktorfrisk

Nästa bild

Foto: Instagram @viktorfrisk

Nästa bild

Foto: Instagram @viktorfrisk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!