Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Villan med tornet från 1914 är vår största husdröm just nu

Villan med tornet från 1914 är vår största husdröm just nu
11 Se Bildspelet

Vi på Metro Mode-redaktionen kan knappast vara ensamma om att drömma om ett alldeles eget tornrum. I Lindesberg finns den här vackra tvåplans-villan med ett torn som vi mer än gärna skulle spendera stor del av vår vakna tid i.    

Ljusinsläppet i den 200 kvadratmeter stora villan är magiskt, mycket tack vare de stora glaspartierna ut till de tre uteplatserna. Huset är byggt 1914, flertalet renoveringar har gjorts men de vackra trägolven och pärlsponten i taket är bevarade. Vi inspireras av de ljusa, öppna ytorna som på ett smakfullt sätt kombineras med den lantligt romantiska stilen. Övervåningens tomrum renoverades tidigare i år med nya tapeter och snickerier, här skulle vi gärna inreda ett sovrum eller ett mysigt allrum. VIllan ligger ute till försäljning hos Fastighetsbyrån till ett utgångspris på strax under miljonen. Följ med på en rundtur i bildspelet – vi flyttar in direkt!

Foto & Källa: Fastighetsbyrån.se

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!