METRO MODE + weecos

16 hållbara och lekfulla presenter till de allra minsta

Letar du efter presenter till 1-åringen eller behöver du förnya ditt barns vårgarderob? På Weecos kan du shoppa hållbart och ekologiskt mode, skönhet och inredning till dig själv och barnen. Här är 16 fina och lekfulla prylar som barnen gillar. 

Vi vill att barnens kläder är bekväma att bära och gjorda för en massa lek och bus. Leksakerna ska vara giftfria och uppmana till lek. Men det är inte alltid helt lätt att hålla koll på vad ditt barns leksaker och kläder är gjorda av. Weecos är företaget som vill göra det enklare för dig som vill shoppa hållbart för både människan och planeten – utan att tumma på kvalitet och design.

– Vi vill förändra konsumenternas attityd och vanor för att skapa en inställning som tar mer hänsyn till människor och planeten. Vi utvärderar alla våra varumärken utifrån tre kriterier; ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Vi kollar bland annat på vilka material som används, arbetarlöner, förpackning, logistik och återvinningsmöjligheter. Detta gör vi för att ta reda på om varumärket tagit hänsyn till hela produktens livscykel, säger Lotta Heinämäki, Marketing and Customer Relations på Weecos.

På Weecos har alla produkter en hållbarhetsmärkning som berättar mer om den etiska och hållbara aspekten. Märkningen visar bland annat om produkten är ekologisk, handgjord, lokalt producerad, gjord av naturmaterial eller vegansk. På deras hemsida kan du enkelt filtrera produkterna efter olika märkningar utifrån vilka värderingar som är viktiga för dig.

– Vi såg en lucka på marknaden där det saknades en handelsplats som gör det enklare för konsumenten att göra smarta val. Dagens föräldrar är väldigt medvetna och vill göra bra val och vi hoppas att vår plattform ska underlätta detta, säger Lotta Heinämäki.

Spana in alla Weecos produkter här.

Hållbara presenter till de allra minsta

Hållbara presenter till de allra minsta

Beanie med djur. Köp här.

Ljusgrå beanie. Köp här.

Bomullsoverall med tigrar. Köp här.

Blå jacka. Köp här.

Grå kofta. Köp här.

Body med ugglor. Köp här.

Body med tigrar. Köp här.

Set (bild). Body: Köp här. 
Byxor: Köp här.

Nästa bild
Hållbara presenter till de allra minsta

Hållbara presenter till de allra minsta

Vimplar med pingviner. Köp här.

Napphållare. Köp här.

Bitring med dinosaurie. Köp här.

Mjuk krokodil. Köp här.

Gosig uggla. Köp här.

Träningsklocka. Köp här.

Napphållare (bild). Köp här.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!