Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

10 powermammor som vi inspirerats av under 2017

Vi älskar att inspireras av starka och drivna mammor! Alla mammor är så klart grymma – och här har vi samlat tio riktiga powerkvinnor som på olika sätt delat med sig av sina liv och åsikter inför en stor publik. 

inspirerande-mammor

Foto: Instagram/@margauxdietz & @paulas_me

Margaux Dietz

Nybliven mamma med mantrat “Jag är mamma OCH har ett liv OCH det funkar kanon”. Dessutom hamnade hennes förlossningsfilm “Jag föder barn” som en av de mest tio sedda på Youtube under året. Vi tycker det är så coolt att hon delade med sig av sin förlossning och alla de positiva och uppmuntrande kommentarerna visar hur uppskattad videon är.

All I want for Christmas is you ❤️? lite ?cheesy ? men sant

Ett inlägg delat av Margaux dietz (@margauxdietz)

Cissi Wallin

Cissi Wallin har varit aktiv under #metoo-rörelsen och vi tycker det är så starkt av alla kvinnor som vågat dela med sig av sina berättelser. Time Magazine har utsett alla kvinnor som deltagit i kampanjen på ett eller annat sätt till världens mest viktigaste personer – men vi behöver inte den listan för att förstå det. Dessutom gör Cissi sin röst hörd på Metro och vi älskar kvinnor som tar plats.

Andrea Brodin

Metro Modes bloggare Andrea Brodin syns flitigt i Nyhetsmorgon där hon pratar inredning och visar alltid upp supersnygga outfits på bloggen. Mellan tv-inspelningar och blogguppdateringar (och alla andra projekt!) så är hon en mamma till tre barn. Andrea Brodin är minst sagt inspirerande!

This little cutie pie is six months old today, time flies when you are having fun. ???? #baby #sixmonths

Ett inlägg delat av ✨ ANDREA BRODIN✨ (@byandreabrodin)

Paula Uribe

Hon har alltid flera bollar i luften och är samtidigt mamma till döttrarna Molly och Leonore. Hon kombinerar mamma-livet med att plugga till sjuksköterska och målet är att vidareutbilda sig till barnmorska. Heja!

Tess Montgomery

Metro Modes bloggare Tess är grym på att peppa sina läsare med alla olika typer av inspiration, allt från karriärtips på hur man kan öva på mindfulness när man jobbar hemifrån till tips på hur man hanterar stress. Vi älskar inspirerande inlägg och när man delar med sig av sina bästa tips – så tack för det!

Alexia Kafkaletos

Tvåbarnsmamman Alexia bloggar i vanliga fall om skönhet, mode och inredning men även om sitt liv som mamma. Hennes ena dotter har blivit diagnostiserad med leukemi och hon delar med sig av deras historia. Förmodligen kan andra familjer som går igenom samma sak hitta stöd i deras berättelse.

”You never know how strong you are, until being strong is your only choice”, Bob Marley ❤️ #fuckcancer

Ett inlägg delat av Alexia Kafkaletos (@alexiiak)

Elaine Eksvärd

Mamman och barnrättskämpen Elaine vill behålla känslan på sin blogg som “en storasyster på nätet”. Utöver att skriva om småbarnslivet och karriären lyfter hon bland annat #felumgängesrätt – när myndigheterna sviker barnen. Vi inspireras av hennes engagemang och styrka!

Vanja Wikström

Entreprenören och mamman Vanja bjuder alltid på girlpower-anda och härlig positiv energi. När hon inte bloggar så jobbar hon mycket ihop med Metro Modes bloggare Josefin Dahlberg, tillsammans driver de en podd och Monyay Club. Hur peppigt är det inte att bli påmind om att göra måndagen (och alla andra dagar för den delen) till grymma dagar?

Mia Skäringer

Trebarnsmamman Mia Skäringer är alltid brutalt ärlig och sätter många frågor på tapeten. Vi minns hennes film på Facebook om julklappshetsen som hyllades av tusentals, likaså hennes texter om utseendefixering i sociala medier och när hon lyfter jämställdhetsfrågor. Nyligen berättade hon om hur det var att bli avmålad naken av Stina Wollter i ett peppigt Instagram-inlägg. Finns det något bättre än när kvinnor lyfter varandra? Mera sånt!

Bara vi. Hotellsäng. Roomservice och tv. ?.. att en kan få hat så gött.

Ett inlägg delat av Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar)

Sofi Fahrman

För ett tag sen berättade hon i sin podd att hon har ensam vårdnad om hennes dotter efter sin separation. Samtidigt tappar hon inte fokus på karriären och har ständiga nya projekt på gång. Nyligen lanserade hon en klädkollektion för mamma och barn (några av plaggen hittar du här) och i sin podd delar hon med sig av allt vad livet innebär.

Happy (Swedish) Mother’s Day. Today. And everyday. ??

Ett inlägg delat av Sofi Fahrman (@sofifahrman1)

Läs också om tolv inspirerande Instagramkonton för alla gravida och nyblivna mammor.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!