Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Adriana födde sitt första barn vid 66 års ålder – så lever de idag

När Adriana Iliescu födde barn vid 66 års ålder chockerade hon hela världen och hamnade i Guinness rekordbok. Så här lever hon och dottern idag. 

Foto: Screenshot Times of India

2005 blev Adriana mamma för första gången. Hon var då i en hisnande ålder av 66 år och dottern Elizas födelse väckte mycket uppmärksamhet. Vägen till att bli mamma hade varit lång och snårig och efter ett äktenskap där maken inte ville ha barn blev Adriana gravid många år senare, med hjälp av provrörsbefruktning. 

Två av barnen dog i magen

Omgivningen såg dock inte endast med blida ögon på den nyblivna mamman. När Adriana blev gravid var det först med trillingar, men två av barnen dog i magen. När Eliza till sist föddes kom hon för tidigt och den lilla familjen fick vårdas länge på sjukhus. Från omgivningen fick hon dock flera fördömanden.

Verksam som författare

Vid dopet blev Adriana beskylld för att vara självisk av nunnorna i kyrkan för att ha skaffat barn själv vid såpass hög ålder. De kallade bland annat Eliza för “produkten av mörka krafter”. Idag har Adriana passerat 80 och lever tillsammans med sin dotter i Rumänien där hon är verksam som författare. Dottern Eliza har valt att gå i hennes fotspår. 

Läs även:

Födde bebis – som vägde 6,3 kg.

Källa: The Times of India

Foto: Instagram @scoalasfcalinic

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!