Mamma

Agnes Carlsson och Vincent Pontare väntar barn

I en intervju med tidningen Hänt har artisten Roger Pontare nu avslöjat att sonen Vincent Pontare ska ha barn tillsammans med artisten Agnes Carlsson. Roger Pontare är sedan tidigare farfar till fem barnbarn, och nu är det alltså ett sjätte på väg!

Foto: Fredrik Etoall

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par sedan 2009 och bor tillsammans i Stockholm. Agnes har tidigare berättat om när Vincent friade till henne och att det ledde till starka känslor och tårar. Men trots att paret varit förlovade i flera år har något bröllop ännu inte ägt rum. För Hänt har Vincent tidigare berättat om anledningen. “Ja, vi har ju hållit på i fem år nu. Men det var ett ställe som vi hade hittat som var väldigt fint, som inte blev av. Och sedan har tiden rullat på. Pandemin kom, så vi får ta nya tag”, sa han då.

Nu avslöjar svärfar gravidlyckan

Varken Vincent eller Agnes har berättat om graviditeten, men i intervjun med Hänt är det istället svärfar Roger Pontare som står för avslöjandet. Han berättat att barnbarnen innebär en stor lycka för honom och angående sonen Vincent säger han, “Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen.”

Roger Pontare berättar också för Hänt att han tycker om att hitta på olika saker med sina barnbarn, bland annat promenader i skogen, spela spel och mycket lek ute i naturen. Angående Vincents och Agnes bebislycka skrattar han och säger, “Jag var lite osäker på om jag skulle avslöja det men nu har jag redan gjort det.”

Foto: Fredrik Etoall

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!