Mamma

Amy Schumers klockrena svar på mom-shamingen!

Den 6 maj berättade Amy Schumer att hon blivit mamma och välkomnat sin son till världen. Nu cirka tre veckor efter födseln gjorde hon en snabbvisit på jobbet och körde standup. Mom-shamingen var full igång men Amy Schumer svarade på det med en klockren bild. 

Foto: TT; Instagram/@amyschumer

För snart tre veckor sedan födde Amy Schumer sin son och igår var hon uppe på scen och jobbade. Det var något som fick många att reagera och många kritiska kommentarer trillade in på hennes Instagram. Många påpekade att hon borde ta mammaledighet precis som alla andra nyblivna mammor och att hon borde “ta hand om sig själv”. Men bland de kritiska kommentarerna fanns också mycket kärlek i form av hyllningar – att man ska göra det man mår bra av.

Amy Schumer är väldigt bjussig på Instagram och delar med sig av det verkliga livet på Instagram (som annars mestadels utgörs av “perfekta flöden”). Hon la upp en bild där hon sitter på en säng med en bröstpump som är kopplad till brösten. Och hon hade en hälsning till alla som mom-shamat henne: “Skickar kärlek till alla mammor som kritiserat mig för gårdagens standup”.

Se inlägget nedan!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Sending out love to the moms shaming me for doing standup last night! #tinystairs #schumerpumprules pic by @mofischhh

Ett inlägg delat av @ amyschumer

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!