Mamma

Amy Schumers ovanliga råd till nyblivna föräldrar

Komikern Amy Schumer berättar i en intervju om det råd hon ger nyblivna föräldrar: “Det handlar om att misslyckas”, säger hon.

Foto: Instagram @amyschumer

I en intervju med People berättar komikern Amy Schumer om de tips hon gett till sina vänner, skådespelarna Jennifer Lawrence och Michael Cera, om föräldraskap.

“Otroliga misstag”

Jennifer Lawrence och hennes man Cooke Maroney blev föräldrar i februari, medan Michael Cera och hans fru Nadine fick barn för ungefär ett halvår sedan. Schumer berättar för People att hon har gett de nyblivna föräldrarna följande råd:

“Det handlar bara om att misslyckas. Det är som stå upp-komedi. Du gör såna otroliga misstag”, säger Schumer och fortsätter:

“Det kan inte gå mycket värre än det vi först döpte vår son till. Men de är jätteduktiga. De är båda naturliga föräldrar.”

Råkade ge sitt barn ett anstötligt namn

Det misstag som Schumer talar om var när hon och maken Chris Fischer inledningsvis bestämde sig för att kalla sin son, som föddes i maj 2019, för Gene Attell Fischer – tills de insåg at Gene Attell låter som “genital” när det sägs högt.

“Allt du vill är att beskydda ditt barn och jag gjorde detta direkt… det första av många misslyckanden”, sa Schumer i en intervju med Howard Stern 2020.

Schumer och hennes man rättade snabbt till misstaget och bytte ut Genes fullständiga namn till Gene David Fischer.

Källa: People, Huffpost

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!