Mamma

Ashley Graham hyllas för bilden på sin kropp ett år efter förlossningen

I fjol välkomnade Ashley Graham och hennes make Justin Ervin tvillingar. Nu visar modellen hur hennes kropp ser ut idag – något som har gett upphov till mängder av positiva reaktioner online.

Foto: Instagram @ashleygraham

I januari 2022 meddelade Ashley Graham den glada nyheten att hon och hennes make, regissören Justin Ervin, hade utökat sin familj med två små pojkar:

“Justin och jag är så glada att kunna berätta att våra pojkar är här. De föddes tidigt i morse hemma och är glada och friska. Jag tar nu lite tid att läka och vara med min man och mina tre pojkar, men jag längtar efter att få dela med mig mer till er alla. Massa kärlek”, skrev hon på Instagram.

“Tack för att du hjälper mig att se att jag också är vacker”

Drygt ett år efter sönernas födelse delar modellen nu med sig av hur hennes kropp ser ut idag. I en bild på Instagram syns hon hålla om sin mage med båda händerna, något som har genererat mängder av positiva kommentarer:

“Vi behöver fler realistiska modeller som hon”, skriver en person.

En annan kommentar lyder: “Jag önskar att jag hade sett inlägg som detta när jag var yngre. Den inverkan som den här typen av bilder har är avsevärd.”

“Jag tittar på dig och ser en så vacker kvinna. Tack för att du visar upp det här, efter tre barn ser jag likadan ut. Tack för att du hjälper mig att se att jag också är vacker”, skriver en tredje person.

Foto: Instagram @ashleygraham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!