Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Michaela Forni väntar sitt första barn: “Längtar på ett sätt som inte går att beskriva”

Det är nog ingen som har missat att det råder en babyboom just nu? Vi har nästan vant oss vi härliga gravidnyheter och vi blir lika glada varje gång. I dag avslöjade Michaela Forni att hon och pojkvännen Damon Foroozesh ska bli föräldrar.

michaela-forni-gravid-puffFoto: @michaelaforni

Paret befinner sig just nu på Maldiverna och det är med ett turkost hav i bakgrunden som de avslöjade att de ska bli föräldrar. I en semesterhälsning på Instagram står en glad Michela och håller sig på magen. Till bilden har hon skrivit: “Nu är det vi tre mot världen!”, så gulligt.

– Vi ska bli föräldrar! Tacksamheten sköljer inte över mig, den är konstant, som ett vattenfall. Var jag än går, följer tacksamheten med mig. Längtar på ett sätt som inte går att beskriva. Peppen över det vi är med om – har aldrig varit med om något liknande, skriver hon på bloggen.

I ett inlägg på bloggen skriver hon att bebisen är beräknad att komma i juli. Vi på Metro Mode säger ett stort grattis till de kommande föräldrarna och vi ser framemot att få följa ännu en gravid influencer under våren!

 

View this post on Instagram

 

Nu är det vi tre mot världen! ????‍♀️??‍♂️

A post shared by Michaela Forni (@michaelaforni) on

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!