Artikeln innehåller annonslänkar
Mamma

Bästa barnvagnarna 2019 – vagnar från budget till lyx!

Funderar du på att köpa en ny barnvagn? Då finns det såklart massor av fina och bra barnvagnar att välja mellan, men priserna kan verkligen variera och dess funktioner likaså. Nedan listar vi barnvagnar till både budget- och dyrare priser!

barnvagn-budget-lyxFoto: Unsplash

Att hitta den perfekta barnvagnen till ditt älskade lilla hjärta kan vara knepigt. Det finns nämligen lika många färger och barnvagnsmodeller som det finns priser på dem. Därför har vi listat barnvagnar från budget till lyx, där budgetpriserna slutar vid 5 000 kronor och lyx börjar därefter. Barnvagnarna kommer i olika färger och är alla duo- eller kombivagnar. Allt för att du och ditt barn ska få den bästa möjliga barnvagnsupplevelsen!

Innan du bestämmer dig för vilken vagn du vill ha måste du bestämma dig för tre saker.

Duovagn eller kombivagn?

En kombivagn är precis som det låter, en kombination av en sittvagn och en liggvagn. Kombivagnen har en stor sittdel som har fullt liggläge där man lägger ner en mjuk eller hård liggkorg. En duovagn har däremot en separat ligg- och sittdel.

Hur många hjul?

Vill du ha tre eller fyra hjul? En trehjuling är bättre i terräng, men kan kännas ostabil i sidled. Vill du ha rörliga eller fasta framhjul? Fast hjul kan göra det lättare i terräng. Luftdäck eller plastdäck? Med luftdäck finns risken för punktering och plasthjul kan kännas skramliga.

Hur stor vagn vill du ha?

Vad passar bäst i ert liv? Bor ni i lägenhet eller i hus? Ska den vara enkel att ha i en bil eller smidig i stadsmiljö? Ta mått och ta tid för att bestämma er över storleken.

Innan du bestämmer dig för en vagn är att provköra vagnen. En vagn kan låta bra på pappret men inte alls kännas bra i verkligheten och vise versa.

Du hittar barnvagnarna i bildspelet nedan.

Barnvagnar från budget till lyx - Babyshop KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Babyshop

LYX

Donkey Classic+ Mono Complete

Färg: Grå Melange

Maxvikt: Nyfödd upp till 17 kg

Pris: Från 14 710 kronor

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Barnvagnar från budget till lyx - Babyland KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Babyland

LYX

Silver Cross Pioneer Special Edition Henley är en väl genomtänkt duovagn som har ett mycket litet chassi, vilket gör det enkelt att resa med vagnen. Liggdelen är gjort av en textil som hjälper till att reglera temperaturen för ditt barn och den har både ventilation samt långt solskydd. Sittdelen går att vända åt båda hållen och kan justeras till både ett högt läge och ett viloläge. Under liggdelen finns en stor korg som rymmer mycket. Vagnen har snurr- och låsbara framhjul.

Färg: Grå

Maxvikt: 25 kg

Pris: 8 999 kronor (Nedsatt från 12 999 kronor)

Köp här

KÖP

Nästa bild
Barnvagnar från budget till lyx - Bamba KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Bamba

LYX

Crescent Infinity Duovagn har en vändbar sittdel och svängbara framhjul. Vagnen kan både vara liggvagn och sittvagn och har hjul som är utrustade för bästa körförmåga. Chassit är lätt och rostfritt. Vagnen är utrustad med en rymlig och förslutbar korg undertill. Liggdelen har gott om utrymme och bärs enkelt i handtaget på sufletten.

Färg: Khaki

Maxvikt: 5 245 kronor (Nedsatt från 8 199 kronor)

Köp här

KÖP

Nästa bild
Barnvagnar från budget till lyx - Babyshop KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Babyshop

LYX

Bugaboo Fox Barnvagn Komplett

Färg: Blå

Maxvikt: Nyfödd till 17 kg

Pris: 13 479 kronor

Köp här

KÖP

Nästa bild
Barnvagnar från budget till lyx - Lek mer KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Lek mer

LYX

Joolz Day 2 duovagn Earth

Bland annat den supersmidiga hopfällningen, den förbättrade ergonomin och den extra stora och lättåtkomliga varukorgen. Joolz Day2 är barnvagnarnas terrängfordon. Däcken är tillverkade i superlätt gummi som är helt punkteringsfria. Tack vare sin fjädring dämpar den stötar perfekt. I hissen, på bussen eller längs med smala butiksgångar. Med en bredd på bara 59 cm kan du röra dig helt fritt. Det räcker med en hand för att ta sig fram på de allra trängsta platser. Ska du ta bilen kan barnvagnen fällas ihop med en smidig rörelse. Joolz både designer och tillverkar alla sina barnvagnar i Nederländerna vilket gör att de därmed tar ytterligare ett steg mot en mer hållbar livsstil.

Joolz Day2 har en extra rymlig ergonomisk liggdel, så att barnet kan ligga ner så länge det behöver. Meshmaterialet andas och garanterar ett jämnt luftflöde och sköna drömmar. Madrassen är allergivänlig och kudden ger extra komfort för barnets huvud. Liggdelen levereras alltid med öglor för att fästa barnvagnshängen och en XL-sufflett. Och tack vara liggdelens höga placering behöver föräldern aldrig böja sig ner för att kramas.

Sittdelen till Joolz Day2 är en ergonomisk bedrift. Vare sig barnet ligger ner, sitter upp eller sover ger designen optimal stöd för barnets kropp. Vare sig hemma eller ute för en fika har sitsen placerats i bordshöjd så att föräldern kan ställa vagnen precis vid bordet. Och tack vare dess höga placering blir det inga tunga lyft. Selen stannar i ett öppet, upprätt läge och har ett magnetiskt spänne så att det går snabbt och säkert att lyfta i barnet.

Färg: Blå

Maxvikt: Nyfödd till 20 kg

Pris: 9 995 kronor.

Köp här

KÖP

Nästa bild
Barnvagnar från budget till lyx - Bamba KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Bamba

BUDGET

Crescent Kombivagn Classic 2017

Färg: Svart

Maxvikt: Nyfödd till tre år

Pris: 4 499 kronor (Ord. pris 6 999 kronor)

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Barnvagnar från budget till lyx - Babyland KÖP

Barnvagnar från budget till lyx - Babyland

BUDGET

Hauck Malibu 4 duovagn med babyskydd.

Färg: Grå melange.

Maxvikt: Nyfödd upp till 25 kg

Pris: 2 899 kronor (Ord. pris 3 995 kronor)

Köp här

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!