Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Bebislycka! Félice Jankell väntar sitt första barn med H&M-arvingen Nils Tham

“Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött..” skriver Félice Jankell på sin Instagram där hon delar med sig av en första skymt på magen. Skådespelerskan som ska bli mamma för första gången väntar barn tillsammans med H&M-arvingen Nils Tham. 

Annika Jankell och Thorsten Flincks dotter Félice Jankell, 27 väntar barn till november tillsammans med Nils Tham, 34 – som tidigare varit gift med konstnären Clara Hallencreutz.

På instagram delar hon med sig av sin lycka. “Tänk att i november så kommer du och tänk att jag då får kalla mig för din mamma!”

I kommentarsfältet till bilden kommenterar bland annat Félice mamma Annika Jankell stolt. ”När ens barn ska få barn… herregud… nu förstår jag precis vad alla mor- och farföräldrar talar om när de beskriver den euforiska lyckan över sina barnbarn. Orden räcker inte till att beskriva alla varma känslor.”

Stort grattis till bebislyckan önskar vi på Metro Mode.

Foto & källa: Instagram/felicejankell

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!