Mamma

Cameron Diaz om att få barn vid 47 års ålder

Skådespelerskan Cameron Diaz fick sitt första barn när hon var 47. Så här ser stjärnan på moderskapet.

Foto: Instagram @camerondiaz @benjaminmadden

Efter att ha levt en stor del av sitt liv som offentlig person väljer Cameron Diaz numera noga vad hon avslöjar om sitt privatliv. Men i en intervju med Kevin Hart i somras berättade hon lite om hur hennes vardag med dottern Raddix ser ut:

“Allt handlar om vad hon behöver. Jag lagar alla hennes måltider. Jag väcker henne, och min man lägger henne”, berättar hon. “Det är det mest tillfredsställande jag gjort i hela mitt liv.”

“Verkligen ett val”

Cameron Diaz och hennes man Benji Madden välkomnade dottern Raddix i december 2019, detta efter att paret försökt få barn i flera år. Diaz var då 47, något som hon kommenterade i en intervju med Naomi Campbell förra året:

“Många gifter sig och bildar familj när de är unga. Jag gör det under andra halvan av mitt liv”, sa hon till Campbell, och tillägger att det inte har varit helt lätt: “När du är i min ålder och bestämmer dig för att göra det, då är det verkligen ett val. Du måste verkligen jobba hårt för det.”

Planerar inte att göra fler filmer

Cameron Diaz valde att dra sig tillbaka från sin karriär som skådespelerska 2018 – året innan dottern föddes. I en podcast har hon berättat att hon inte kan tänka sig att kombinera moderskapet med en eventuell comeback, särskilt inte med arbetsdagar som varar i fjorton till sexton timmar.

“Kommer jag någonsin göra en film igen? Jag planerar inte att göra det”, sa hon i Podcasten “Quarantined with Bruce” förra året.

I dagsläget verkar Diaz vara nöjd med att lägga största delen av sin energi på sin dotter: “Jag känner verkligen att detta är den lyckligaste tiden i mitt liv. Den enda pressen är att jag nu måste leva till jag blir 107 år”, skojar hon.

Källor:

Hollywood Life, Bright Side

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!