Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Carin da Silva om känslorna efter ultraljudet: “Jag vet att det är tabu att säga att man blev besviken”

“Om jag ska vara helt ärlig så blev jag lite besviken när vi var på ultraljudet i vecka 18 och såg att Max var en kille”. Så inleder Carin da Silva ett blogginlägg där hon skriver öppet och ärligt om hur hon kände inför beskedet hon fick under sin andra graviditet.

carindasilvaFoto: TT/Eero Hannukainen / Carin da Silva

När Carin da Silva väntade sitt andra barn fick hon ett besked som gjorde henne besviken.

“Jag hade sett fram emot att få ha en av varje och få uppleva livet som mamma till en flicka med allt vad det innebär”, skriver hon.

Under sin andra graviditet mådde hon mycket sämre jämfört med sin första graviditet och kände därför på sig att det nog låg en flicka i magen.

“Man säger ju att man mår sämre med flickor”, skriver Carin da Silva.

Men under ett ultraljud fick hon reda på att så var inte fallet. I magen låg hennes son Max, vilket hon skriver att hon är väldigt tacksam och lycklig över idag, men då var hennes känslor annorlunda.

“Jag vet att det är tabu att säga att man blev besviken men jag hade verkligen hoppats på att vi skulle få en liten tjej”, skriver Carin da Silva på sin blogg.

Under blogginlägget är det fullt med kommentarer från läsare som hyllar och känner igen sig i hennes ärliga berättelse.

“Det jag älskar allra mest med att läsa dina inlägg är att du är så ärlig och vågar ta upp det som ingen annan pratar om” och “Har också två pojkar och kände exakt samma som du”, kommenterar hennes bloggläsare.

Trots de känslor som hon hade när hon fick veta att Max var en pojke så beskriver hon en otrolig glädje över sina söner och den fina relation som de har idag. Hon avslutar blogginlägget med att poängtera: “Sen vill jag också tillägga att självklart spelar inte könet någon roll, huvudsaken är såklart att barnen är friska och mår bra men ni förstår vad jag menar hoppas jag!”.

Källa: blog.mama.nu/carindasilva

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!