Mamma

Chris Pratt och Katherine Schwarzenegger välkomnar sitt andra barn

“Vi känner oss välsignade och tacksamma”, skriver Chris Pratt och Katherine Schwarzenegger i ett inlägg på Instagram där de berättar att de har välkomnat sitt andra barn, en liten dotter.

Foto: Instagram @katherineschwarzenegger

Skådespelaren Chris Pratt (känd från “Guardians of the Galaxy” och “Jurassic World”) och hans fru Katherine Schwarzenegger har välkomnat sitt andra barn: dottern Eloise, som föddes lördagen den 21 maj.

Den glada nyheten meddelades via ett inlägg på Instagram med texten:

“Vi är så glada att meddela vår andra dotters födsel, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt. Mamma och baby mår bra. Vi känner oss välsignade och tacksamma.”

Paret gifte sig 2019 och har sedan tidigare dottern Lyla Maria, född i augusti 2020, tillsammans. Pratt har även sonen Jack, 9, tillsammans med sin exfru Anna Faris.

“Hade en normal barndom”

Paret är i allmänhet måna om sitt privatliv. Katherine Schwarzenegger – som är Arnold Schwarzeneggers dotter – sa i en intervju i The Today Show i fjol att hennes relativt normala barndom var “den bästa gåvan” hennes föräldrar gett henne:

“Vi hade en väldigt normal och magisk barndom, och vi fick lov att vara oss själva och ha vår egen identitet och välja att vara offentliga personer när vi kände oss bekväma.”

Källor: Entertainment Weekly, IMDb

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!