Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Chrissy Teigens hyllas av fansen för sin bröstpumps-selfie!

Sedan Chrissy Teigen blev mamma till Miles har hon hyllats för att hon visar att hon är precis som vilken mamma som helst. På Instagram har hon delat med sig av ärliga bilder och nu hyllas hon för en ny bild.

chrissy-teigen

Denna gång blev modellen inte hyllad för en bild hon hade lagt upp utan för en bild som hennes man John Legend lagt upp. I söndags när paret firade amerikanska farsdag passade John på att hylla sin fru. Han la upp en bild på dem när de var på väg till en middag.

“Jag vet att det är farsdag och allt men min fru är helt fantastisk. Hon bjuder ut mig på middag men har fortfarande fullt upp som nybliven mamma.”, så skriver han till bilden som visar Teigen som sitter i bilen och pumpar ut bröstmjölk samtidigt som hon poserar för kameran.

Bilden har i skrivande stund fått över en miljon likes och kommentarerna har flödat in och de hyllar paret för att de visar den riktiga sidan av moderskap. “Tack för att du visar oss hur verklig du är! Detta är sant mödraskap,” skriver en användare. En annan skriver: “Tack för att ni hjälper till med att normalisera amning och bröstpumpning”. Flera skriver också att de funderar på att lägga upp bilder på dem själva när de pumpar bröstmjölk.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!