Mamma

Chrissy Teigen och John Legend välkomnar sitt fjärde barn – via surrogat

John Legend och Chrissy Teigen välkomnade nyligen sitt fjärde barn, en liten pojke som föddes via surrogatmödraskap.

Foto: Instagram @chrissyteigen

Det var den 19 juni som artisten John Legend och hans fru Chrissy Teigen välkomnade en liten pojke: Wren Alexander Stephens.

Fick sitt tredje barn i januari

Instagram berättar Teigen att sonen kom till via surrogatmödraskap och är uppkallad efter den kvinna som födde honom, Alexandra Ryan.

Teigen skriver att hon inte trodde att hon kunde få fler barn efter sitt missfall 2020, och därför började överväga surrogatmödraskap 2021. Samtidigt bestämde hon sig för att hon ville försöka bli gravid en sista gång:

“Det gör inget om det inte fungerar. Vi har redan varit med om det värsta”, berättar Teigen att hon sa till sin make. “Jag lovade att jag skulle vara okej oavsett vad som hände.”

Paret – som sedan tidigare hade dottern Luna, 7, och sonen Miles, 4 – påbörjade IVF-behandlingar, något som senare gjorde att de kunde välkomna sin dotter Esti i januari 2023.

Medan de undersökte möjligheterna att få barn via surrogatmödraskap mötte de också “den mest otroliga, kärleksfulla, empatiska surrogat vi någonsin hade kunnat föreställa oss”, skriver Teigen.

De bestämde sig då för att försöka få barn via surrogatmödraskap, något som lyckades på andra försöket. Så häromveckan föddes familjens yngsta medlem:

“Endast några minuter innan midnatt den 19 juni fick jag se den vackraste kvinnan, min vän, vår surrogat, föda barn mitt i lite kaos, men med styrka och ren glädje och kärlek”, skriver Teigen. “Vi vill tacka dig för den otroliga gåva du har gett oss, Alexandra.”

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!