Mamma

Chrissy Teigen och John Legend väntar barn – efter missfallet 2020

Nästan två år efter att ha förlorat sonen Jack väntar Chrissy Teigen och John Legend barn igen. “Glädje har än en gång fyllt vårt hem och våra hjärtan”, skriver Teigen på Instagram.

Foto: Instagram @chrissyteigen

Chrissy Teigen och hennes make John Legend väntar barn igen, det berättade Teigen på Instagram under onsdagen. I inlägget, som innehåller två bilder där Chrissy visar upp sin gravidmage, skriver hon att allt har gått bra med graviditeten så här långt:

“De senaste åren har minst sagt varit ett töcken av känslor, men glädje har än en gång fyllt vårt hem och våra hjärtan. En miljard sprutor senare (på senare tid i benet, som ni kan se!) väntar vi barn igen”, skriver hon och fortsätter:

“Vid varje läkarbesök har jag sagt till mig själv, ‘okej om det är friskt idag kommer jag berätta det’ men sedan drar jag en suck av lättnad när jag hör ett hjärtljud och bestämmer mig för att jag fortfarande är nervös.”

Teigen berättar även att allt är “perfekt och vackert” och att hon “känner sig hoppfull”.

Foto: Instagram @chrissyteigen

Drabbades av missfall 2020

Nyheten kommer nästan två år efter att Chrissy Teigen och John Legend förlorade sonen Jack på grund av komplikationer i vecka tjugo.

“Åker hem från sjukhuset utan barn”, skrev Teigen på Twitter i oktober 2020. “Hur kan detta vara verkligt.”

Modellen och tv-profilen hyllades för sin öppenhet kring förlusten, som hennes make kommenterade i ett känslosamt inlägg på Instagram efter händelsen:

“Vilken fantastisk gåva det är att kunna föra liv till världen. Vi har upplevt miraklet, kraften och glädjen i denna gåva, och nu har vi känt dess inneboende bräcklighet”, skrev han.

Källa: The Guardian, The Daily Mail

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!