Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Chrissy Teigens härliga (och ärliga!) bild efter graviditeten hyllas av fansen

Instagram är en plattform där det flödar av “perfekta” flöden. Därför känns det lite extra härligt när kändisar väljer att visa upp livet som gömmer sig bakom glitter och glamour. Efter sin andra förlossning visade Chrissy Teigen upp ett osminkad ansikte och synliga nättrosor (som mammor brukar få vid förlossningen). 

Foto: Instagram @chrissyteigen

2018 fick John Legend och Chrissy Teigen pojken Miles, och vi älskar den första bilden på sig själv som Chrissy visade upp efter graviditeten. På bildensyns en osminkad Chrissy med Miles i famnen, en nerdragen kjol som visar nättrosorna som de nyblivna mammorna får vid förlossningen. I bakgrunden syns parets dotter Luna som leker med en rosa låtsasharpa – och i handen har Chrissy ett päron i ett nät som är slående likt det hon själv har i handen.

Att Chrissy väljer att visa upp verkligheten hemma hos sig, istället för nyfixat hår och ett ansikte sminkat av en kändis-makeupartist fick fansen att jubla.

“Det är på tiden att någon visar upp verkligheten med att bli mamma. Vi mammor uppskattar detta”, skriver någon.

“Chrissy, du är så vacker! Jag beundrar dig så mycket!! Du är så äkta – det är inte många kvinnor i dagens samhälle som skulle lägga upp en “äkta” bild av de själva, särskilt inte direkt efter att ha fött barn. Jag älskar att du inte bryr dig ett skit om vad någon tycker eller tänker om dig – du är du!!! Ändra dig aldrig!!”, skriver en annan.

Se bilden nedan som hyllas av fansen världen över!

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!