Mamma

Danijela Pavlica har fått barn igen

Danijela Pavlica har fått barn igen, detta efter att hon och pojkvännen Babak Faramarzian tragiskt förlorade sin son Lyon i vecka 34 förra året. “Du är allt vi någonsin kunnat önska oss”, skriver Pavlica på Instagram.

Foto: Instagram @danipavlica

Den 22 februari 2021 berättade influencern Danijela Pavlica att hon och hennes pojkvän, Babak Faramarzian, hade förlorat sin son Lyon i vecka 34.

“Vår älskade änglason. Så förfärligt och orättvist. Vi har förlorat vårt barn som dog i magen. Chocken börjar lägga sig och sorgen tar över. Känslan som började som en overklig mardröm är nu verklig. När vi samlat kraft och mod ska vi försöka berätta mer om detta. Men vi tar en dag i taget. Vi är så tacksamma för alla omkring oss som stöttat. Vi kommer alltid att älska dig, vår älskade änglason”, skrev Pavlica på Instagram.

Efter händelsen engagerade Pavlica sig i Spädbarnsfonden, som stödjer familjer som mist små barn, bidrar till forskning om spädbarnsdöd samt verkar för att dödstalen ska sänkas. Hon drog igång en insamling med målet att få ihop 200 000 kronor. Det blev i slutändan nära en halv miljon – 497 000 kronor.

“En enorm rädsla”

I mars i år meddelade Pavlica att hon blivit gravid igen. I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättade hon om sina känslor inför den nya graviditeten:

“Samtidigt som jag har varit så förväntansfull så brottats jag även med en enorm rädsla som inte går att beskriva. Vågar inte vara för hoppfull och svårt att slappna av och njuta av graviditeten. Den här resan kommer vara väldigt speciell på alla sätt vilket ni säkert förstår”, skrev hon i slutet av mars.

Trots farhågorna gick graviditeten bra. Den 27 augusti välkomnade Pavlica familjens nya tillskott, en liten son. I ett inlägg på Instagram syns dottern Vienna ömt pussa sin lillebror på pannan.

“Du är allt vi någonsin kunnat önska oss. Välkommen till världen vår lilla kille vår lilla regnbåge 🌈”, skriver Pavlica.

Foto: Instagram @danipavlica

Nästa bild

Foto: Instagram @danipavlica

Nästa bild

Foto: Instagram @danipavlica

Nästa bild

Foto: Instagram @danipavlica

Nästa bild

Foto: Instagram @danipavlica

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!