Mamma

Därför visar inte Paris Hilton upp bilder på dottern

Paris Hilton och maken Carter Reum blev förra året föräldrar till sonen Phoenix, och de har sedan dess flitigt delat bilder på sin nyblivna familj. I november kom också nyheten att de fått en dotter, med namnet London, men hon har dock inte synts till på några bilder. Nu berättar de varför de valt att inte dela bilder på familjens nytillskott.

Foto: Instagram @parishilton

Efter flera års kamp blev Paris Hilton förra året mamma till två barn, via surrogat. Sonen Phoenix föddes i januari 2023, och i november kom även nyheten att hon också fått en dotter.

På Instagram har Paris flitigt delat bilder på Phoenix, men London, som dottern heter, har inte synts till alls. Upprepade gånger har följare på Instagram frågat om varför London inte syns på några bilder. I slutet av mars valde Carter Reum att svara på spekulationerna om dotterns frånvaro i sociala medier.

Han skriver på instagram att familjen ännu inte är redo att dela bilder på dottern, som nu har hunnit bli fyra månader, och att de inte är redo att “dela henne med världen.” Samtidigt poängterar han att hon är underbar. “Men hon är bedårande och ser precis ut som sin mamma”, skriver han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!