Mamma

Drew Barrymore: Jag vet inte hur man dejtar när man har barn

Drew Barrymore bröt ihop i sitt program The Drew Barrymore Show när samtalet kom in på hur man dejtar som ensamstående förälder. “Jag är inte där än”, säger hon.

Foto: Instagram @drewbarrymore

Det var när tv-profilen Bobby Berk, känd från Queer Eye, gästade Drew Barrymores eget program The Drew Barrymore Show som de diskuterade hur det är att dejta som ensamstående förälder. Berk och Barrymores samtal höll först en skämtsam ton, då Berk påpekade att det kanske inte är så bra att ha en första dejt i sovrummet:

“Om du tänker ‘jag vill kanske att detta ska bli ett förhållande’, börja inte det från sovrummet. Ha inte sängen i bakgrunden”, skojar Berk i klippet.

Men strax därefter tar samtalet en oväntad vändning. “Jag vet inte hur man dejtar när man har barn”, säger Barrymore med gråten i halsen. “Jag är inte där ännu. Jag har två små flickor och jag vill inte ta hem folk.”

“Kommer aldrig någonsin gifta mig”

I en intervju i CBS Mornings berättade skådespelerskan mer om sin starka reaktion:

“Jag hade aldrig insett och sagt rakt ut att jag inte vet hur man dejtar när man har barn. Jag dejtar då och då men det har bara varit under de senaste två åren. Det tog mig fyra år att ge mig ut [och dejta] igen och folk har olika sätt att göra det på, och sedan kom en pandemi.”

Även om Barrymore är öppen för att träffa någon så är hon inte intresserad av att gifta om sig:

“Jag skulle kanske bli sambo med någon igen, men jag har haft barn, och det finns inte en chans. Jag kommer aldrig någonsin gifta mig”, säger hon.

Barrymore var gift med exmaken Will Kopelman mellan 2012 och 2016, och tillsammans har de döttrarna Olive, 9, och Frankie, 7.

Källa: Motherly

Foto: Instagram @drewbarrymore

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!