Mamma

E-type och Melinda Jacobs har fått en liten flicka

Förra veckan blev Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs föräldrar till en liten flicka, en nyhet som de delar med sig av i ett inlägg på Instagram. De berättar även vad familjens nya tillskott ska heta.

Foto: Instagram @missmelinda_j

Den 20 januari välkomnade Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs sitt första gemensamma barn till världen: en liten flicka.

Paret offentliggjorde den glada nyheten i ett inlägg på Instagram där de delar en puss medan dottern vilar tryggt på sin mors bröst. I en annan bild syns flickan iförd en gullig mössa prydd av en stor rosa rosett.

Det ska dottern heta

På Instagram passade Erikson och Jacobs också på att berätta vad deras dotter ska heta: Izadora Elisabeth Esmeralda.

Ett av namnen har med största sannolikhet valts för att hedra Jacobs familjehemsdotter Esmeralda – även känd som “Lilla hjärtat” – vars tragiska bortgång skakade Sverige och ledde fram till lagförändringarna i Lex Lilla hjärtat, vilka syftar till att ge trygghet och stabilitet för placerade barn.

Förra sommaren berättade Erikson i sommarprat i P1 att han sörjde det faktum att han aldrig hade blivit pappa. När det i augusti 2021 blev offentligt att han och Jacobs väntade barn berättade han för Aftonbladet om känslorna kring den oväntade vändning livet tagit:

“Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om”, sa han till tidningen då.

Foto: Instagram @missmelinda_j

Nästa bild

Foto: Instagram @missmelinda_j

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!