Mamma

“Familjen annorlunda”-Madeleine välkomnar barn nummer tolv

Madeleine och Mikael Ilmrud, kända från tv-programmet Familjen Annorlunda har välkomnat sitt tolfte barn, det berättar Madeleine i ett inlägg på Instagram. “Jag är så obeskrivligt lycklig”, skriver hon.

Foto: Instagram @madeleineilmrud

Häromveckan utökade Madeleine och Mikael Ilmrud sin familj med en liten pojke – det tolfte barnet i syskonskaran.

Fick missfall 2021

Paret Ilmrud är kända från tv-programmet Familjen Annorlunda, som de medverkade i för första gången 2009. Förutom det senaste nytillskottet har de sedan tidigare barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Colin och Charlie, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia.

Tidigare i år berättade Madeleine om sina känslor kring graviditeten för Aftonbladet, och det faktum att det inte varit helt självklart att skaffa barn igen. Hon drabbades nämligen av missfall sommaren 2021, något som hon sa innebar “en psykisk påfrestning”:

 “Jag tvivlade och var lite osäker på om jag ens skulle våga gå igenom det igen eftersom missfallet var jättejobbigt och fruktansvärt tufft”, sa hon då.

“Obeskrivligt lycklig”

Men denna gång gick graviditeten bra och häromveckan välkomnade familjen Ilmrud sin yngsta medlem, en liten pojke. På Instagram skriver Madeleine om glädjen över “Lillebrors” ankomst:

“Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart. Egentligen skulle vi åkt in på igångsättning idag och då skulle syskonen fått varsin födelsedag. Men den här lille killen tyckte det var bättre att dela födelsedag med sin storasyster och valde att göra entré 05.59 igår morse.”

Den nyblivna tolvbarnsmamman berättar även att förlossningen gick “väldigt fort”, samt passar på att hylla sin make och personalen på BB i Linköping.

“Tack kroppen för att du gett mig det finaste i livet! Jag är så obeskrivligt lycklig”, avslutar hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!