Mamma

Är Felice Jankell gravid igen?

I helgen postade Felice Jankell ett klipp på Instagram som antydde att hon är gravid igen. I klippet syns hon tillsammans med en kompis på en strand.

Foto: Instagram @felicejankell

Skådespelerskan Felice Jankell – dotter till Torsten Flinck och Annika Jankell – gifte sig förra året med H&M-arvtagaren Nils Tham. Paret blev föräldrar 2019 till sonen Winston och nu antyder hon på Instagram att ett lillasyskon kan vara på väg.

Gifte sig i Toscana

Felice Jankell och Nils Tham förlovade sig i maj 2020, något som firades med en förlovningsfest på Värmdö. Festen hade italienskt tema och Felice syster Happy Jankell beskrev det på Instagram som “den vackraste dagen jag upplevt på väldigt länge.” Det vankades sedan en möhippa på Disneyland i Paris där bland annat Oscar Zia och Daniel Redgert närvarade. Bröllopet ägde sedan rum i Toscana där många kändisar fanns bland gästerna.

Hintar om graviditet

Nu hintar Felice Jankell om att barn nummer två kan vara på väg. I ett klipp på Instagram står hon tillsammans med en vän på en strand. De blåser varsin tuggummibubbla mot varandra tills de spricker och texten som hörs i musiken som ligger pålagd är “come to my arms again.”

Spana in klippet nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!