Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Fia Anderbergs förlossningsberättelse: “Det värsta och häftigaste någonsin”

För snart en månad sedan födde Metro Modes bloggare Sophia Anderberg sin och sambon Rasmus lilla dotter Ingrid. Nu delar hon med sig av förlossningen – som inte alls blev som hon trodde. 

Foto: fiiaan.metromode.se.

Sophia Anderberg inleder sin berättelse i bloggen genom att “varna för ärligt inlägg om förlossningen”, som hon beskriver som det tuffaste hon gjort men att upplevelsen ändå får 10 poäng av 10 möjliga.

Ja, att föda barn är minst sagt omtumlande och Fia förklarar det så bra med orden “förvirrat, men ändå så jäkla självklart när allt väl var över”. Värkarbetet drog igång vid lunchtid den 9 maj, men det dröjde cirka 48 timmar innan lilla Ingrid till slut kom ut. Då hade Fia hunnit få epidural, använda lustgas, bedyra sin kärlek till Markus Rosenberg i Malmö FF och bli peppad av sin mamma i telefon.

“Det var det värsta någonsin, men också det coolaste, häftigaste och mest berörande någonsin. Det är värt det, alla dagar i veckan”, skriver Sofia och vi får gåshud! Här hittar du hela förlossningsberättelsen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!