Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Fredrik Eklunds första (och alldeles underbara) bebisbilder på lilla Milla och Fredrick

Sedan stjärnmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan blev föräldrar till tvillingarna Milla och Fredrick i slutet av november har vi kunnat följa den söta lilla familjen på Fredriks Instagramkonto. Här är de första bebisbilderna!

Foto: Instagram/@fredrikeklundny

Det är väldigt svårt att inte bli helt varm i hjärtat av bilden på två små nyfödda bebisar, sida vid sida, i matchande ljusa kläder med små stickade mössor med moln och hjärta på. För att inte tala om när papporna också vill vara med och matcha, de randiga myskläderna är hur söta som helst.

Fredrik Eklund och Derek Kaplan har varit pappor till Milla och Fredrick (födda genom surrogat) i två veckor och av bilderna på Instagram att döma har de hittat en lugn och rofylld gemenskap hemma. Fredrik beskriver sin och Dereks kamp om att bli föräldrar som det viktigaste han har gjort:

“Jag sitter i timmar, men det känns bara som några minuter, och jag lyssnar på deras små ljud. De har redan vänt upp och ner på gravitationen för oss, som den nya mittpunkten för allt… Den svåra resan hit har varit så värt det och allt hände av en anledning – tack Gud att vi aldrig gav upp! Jag trodde inte att jag kunde älska så här mycket.”

Kolla in de gulliga bebisbilderna här nedanför.

Christmas came early this year… ?

Ett inlägg delat av Fredrik Eklund (@fredrikeklundny)

Biggest deal of my life. ??

Ett inlägg delat av Fredrik Eklund (@fredrikeklundny)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!