Mamma

Gigi Hadid visar upp dotterns rum och det är en dröm

Gigi Hadid välkomnade i år sitt första barn, en liten dotter, ihop med Zayn Malik. Gigi har varit ganska privat när det kommer till hennes barn, men nu ger hon sina Instagramföljare en unik inblick i deras hemmaliv genom att visa upp dotterns rum.

Foto: @gigihadid

 

Läs också: Gigi Hadid och Zayn Malik välkomnar sin första dotter – här är Zayns rörande ord om faderskapet
Yolanda Hadid delar ny bild på Gigi och Zayns dotter

Kvällen innan

Kvällen innan

“The night before I went into labour” skriver Gigi till en av bilderna som föreställer den gravida Gigi kvällen innan födseln. Här får vi se en första glimt av barnrummet.

Nästa bild
Inredningen hjälpte Gigi att förbereda sig

Inredningen hjälpte Gigi att förbereda sig

I nästa bild får vi se mer av barnrummet. Gigi har valt en palett av varma och naturnära färger. Till bilden skriver Gigi att hon förberedde sig för bebisens ankomst genom att inreda barnrummet och spendera tid där inne.

Nästa bild
Mjuka textiler och naturtoner

Mjuka textiler och naturtoner

Här har Gigi skapat en mysig plats med kuddar i olika naturtoner och texturer.

Nästa bild
Välfyllda bokhyllor

Välfyllda bokhyllor

Gigi visar också upp välfyllda bokhyllor, med massvis av barnböcker till lilltjejen. Med titlar som “Rocket Science for Babies” “Astrology” och “Quantum Physics for Babies” står det klart att Gigi och Zayn redan har höga förhoppningar om att uppfostra ett litet geni.

Nästa bild
Spjälsängen

Spjälsängen

Gulligast av allt var förstås att få se lillans spjälsäng. Sängen är gjord i trä, och är förstås otroligt vacker. Över sängen hänger en sänghimmel, och inuti har Gigi lagt massor av mjukisdjur.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!