Mamma

Nya glädjebeskedet – Kenza avslöjar könet på bebisen

I början av januari gick bloggdrottningen Kenza Zoutien Subosic ut med att hon och maken Aleks Subosic väntar barn. Nu avslöjar hon barnets kön genom ett inlägg på Instagram…

 Foto: TT/Instagram

Kenza Zoutien Subosic strålar av sitt graviditetsglow. Under gårdagen postade hon ytterligare en fantastisk selfie med gravidmagen, men denna gång överraskade hon dessutom följarna med en avslöjande bildtext. ”Mother & son”, skrev hon till bilden där hon valde att avslöja barnets kön. Paret har själva vetat om att det är en son som de väntar sedan julafton och i en story på Kenzas Instagram visar hon filmklipp från den 24 december där hon tillsammans med Aleks spräcker en ballong och blått konfetti svämmar ut i rummet.

”Såklart att det är en son. MIN son. Det är min son som får mitt hjärta att slå extra hårt, som får tårarna att rinna bara jag tänker på honom och vårt kommande liv ihop, det är min son jag känner små sparkar och knuffar ifrån. Mammas älskade lilla pojke. En liten miniversion av mannen jag älskar mest”, skriver Kenza på sin blogg.

Stort grattis säger vi och all lycka till Kenza och Aleks.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Mother & son ?

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!