Mamma

“Harry Potter”-skådisen Bonnie Wright har blivit mamma

Bonnie Wright, känd för sin roll som Ginny Weasley i Harry Potter-filmerna, har fått sitt första barn. Skådespelerskan meddelande den glada nyheten på Instagram där hon också avslöjade vad barnet ska heta.

Foto: Instagram @thisisbwright

Det var under torsdagen som Bonnie Wright meddelade sina 3,9 miljoner Instagram-följare att hon och maken Andrew Lococo hade blivit föräldrar.

I inlägget berättar Wright att parets första barn kom till världen för drygt en vecka sedan:

“Säg hej till Elio Ocean Wright Lococo född hemma tisdagen den 19 september”, skriver hon. “Vi är alla friska och glada. Andrew och jag är så förälskade i vår sol.”

Gifte sig i fjol

Wright och Lococo gifte sig i mars 2022. Deras bröllop ägde rum i Kalifornien och präglades av hållbarhet, ett ämne som ligger den miljömedvetna skådespelerskan varmt om hjärtat:

“Visuellt ville vi uttrycka Kaliforniens levande färger”, har Wright berättat i en intervju med Brides. “Det var viktigt att [bröllopet] speglade vår kärlek till miljön och att använda hållbara material istället för engångs-plast, att vara kreativa och tillverka saker själva, och att det vi köpte var så lokalt och säsongsbetonat som möjligt.”

Foto: Instagram @thisisbwright

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!