Mamma

Hilaria Baldwin öppnar upp om hur det är att vara gravid igen vid 38

Yogainstruktören Hilaria Baldwin, 38, delade ett inlägg på Instagram under torsdagen där hon reflekterar över sin sjunde graviditet. “Ålder och slitage av så många graviditeter och bebisar är saker jag definitivt känner.”

Foto: Instagram @hilariabalwin

Hilaria Baldwin är gift med Alec Baldwin, 64, och nu väntar paret sitt sjunde gemensamma barn på bara 9 år! Hilaria är nu inne i tredje trimestern och på Instagram öppnar hon upp i ett långt inlägg om hur det är att vara gravid igen vid 38 års ålder.

“När jag börjar den sista trimestern av denna graviditet känner jag hur min kropp saktar ner. Jag älskar att träna under graviditeten och jag känner mig tacksam för att mina graviditeter har tillåtit mig att vara aktiv.

Vi vet alla att varje graviditet är annorlunda och mycket måste vi släppa taget om och låta naturen göra sitt och lyssna på vad vår verklighet är” skriver Hilaria i sitt inlägg och reflekterar över sina graviditeter som sträcker sig över ett decennium och började med dottern Carmen Gabriela (8,5) när Hilaria var 28 år gammal. “Ålder och slitage av så många graviditeter och bebisar är saker jag definitivt känner” skriver hon.

Alec och Hilaria Balwin har 7 gemensamma barn

Alec och Hilaria Baldwin träffades 2011 på en restaurang i New York City och gifte sig året därpå. Det var Alecs andra äktenskap – då han tidigare var gift med Kim Basinger – och Hilarias första.

Paret väntar nu som sagt barn nummer sju, och har sedan tidigare döttrarna Carmen (8,5), Maria Lucia Victoria (16 månader), samt bröderna Rafael Thomas (7), Leonardo Ángel Charles (5,5), Romeo Alejandro David (4), och Eduardo “Edu” Pao Lucas (22 månader).

Foto: Instagram @hilariabaldwin

Alec har även dottern Ireland Baldwin tillsammans med Kim Basinger.

Källa: Page Six, Independent

Foto: Instagram @hilariabaldwin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!