Mamma

Hilary Duff om graviditeten: “Trött på att vakna upp 9 gånger om natten”

För snart en månad sedan berättade Hilary Duff för sina Instagram-följare att hon väntar sitt andra barn. Nu öppnar hon upp om den tuffa graviditeten – och passar samtidigt på att hylla alla mammor där ute.

hilary-duffFoto:Instagram/@hilaryduff, Getty

Många målar upp graviditeten som någonting alldeles underbart och härligt (vilket det såklart är för vissa), medan andra genomgår tuffa graviditeter. En av dem är Hilary Duff  – som nu berättar om hennes graviditet som hon upplever hemsk.

– Mina bröst är stora, min mage är stor, min kropp är stor, det är inte lätt att vara gravid. Sänder ut kärlek till alla mammor som får det att se så enkelt ut… Den här resan är svår som tusan men också otroligt speciell. Det är fantastiskt att bära på ett litet liv och att dagdrömma om alla nya äventyr som komma skall, meeen det är nästan omöjligt att sätta på mig mina egna skor… Jag är trött på att gå upp nio gånger om natten för att kissa, skriver Hilary i sitt inlägg.

I inlägget hyllar hon även alla kvinnor och säger att detta var en påminnelse till henne och alla andra om hur starka och vackra vi kvinnor är. Se hela inlägget nedan!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!