Mamma

Hilary Swank väntar tvillingar – vid 48 års ålder

Hilary Swank, 48, avslöjade i förra veckan att hon och hennes make väntar tvillingar. “Det är ett totalt mirakel”, säger skådespelerskan i programmet Live with Kelly and Ryan.

Foto: Instagram @hilaryswank

Förra veckan avslöjade Hilary Swank, 48, att hon och hennes make Philip Schneider väntar tvillingar. I programmet Good Morning America berättade skådespelerskan, som är känd från filmer som Boys Don’t Cry och Million Dollar Baby, om sina känslor inför att bli förälder:

“Detta är något som jag har velat länge och min nästa grej är att jag ska bli mamma”, sa Swank enligt People. “Och inte bara till en, utan två. Jag kan inte tro det.”

“Ett mirakel”

Kort efter intervjun i Good Morning America medverkade stjärnan i programmet Live with Kelly and Ryan. Där berättade hon att tvillingar förekommer i både hennes egen och i Schneiders släkt. Själva graviditeten kallade hon för “ett mirakel”:

“Det är en sån välsignelse. Det är ett totalt mirakel. Det är otroligt”, sa Swank, som samma dag passade på att publicera ett inlägg på Instagram där hon visade upp gravidmagen.

Swank och Schneider gifte sig 2018 efter att ha varit tillsammans i två år. Ingen av dem har barn sedan tidigare.

Foto: Instagram @hilaryswank

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!