Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Hummer, champagne och afternoon tea – lyxen på Meghan Markles förlossning

Är man en del av kungahuset i England så ska man födas med stil, inte sant? Det kan man verkligen säga att Meghan Markle och prins Harrys son har gjort. Han föddes på ett privatsjukhus med all lyx man kan tänka sig.

meghan-markle-forlossning-snurrFoto: TT

Meghan Markle hade egentligen planerat att föda sin förstfödda hemma. Men planen ändrades och det kungliga barnet föddes på det lyxiga privatsjukhuset Portland. Ett sjukhus som har haft många kända besök genom åren, bland annat har Victoria Beckham fött där och även Jamie Olivers fru Jools. Nu kan även ett kungligt besök läggas till på listan.

Det är verkligen ingen billig historia att föda barn på Portland, en natt kostar 22 000 kronor och det billigaste förlossningspaketet kostar 190 000 kronor. Ett med ett planerat kejsarsnitt kostar 250 000 kronor. Vissa familjer spenderar så stora summor som 6 miljoner kronor.

Lite av den lyx som man får när man föder på Portland är bland annat roomservice 24 timmar om dygnet. Barnets födsel firas med bland annat hummer, champagne, gåslever och så klart afternoon tea. Känner man sig extra trött efter förlossningen så finns det en barnkammare där man kan lämna in barnet så att man kan ta igen sin sömn.

Källa: Expressen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!