Mamma

Influencern Danijela Pavlica gravid igen

Influencern Danijela Pavlica förlorade sin son i vecka 34. Nu är hon gravid igen och till Aftonbladet har hon berättat om sina blandade känslor i samband med att hon nu går ut med graviditeten.

Foto: Instagram @danipavlica

I ett instagraminlägg berättar influencern Danijela Pavlica att hon och sambon nu väntar barn. De har sedan tidigare dottern Vienna och för drygt ett år sedan förlorade de sin son Lyon i magen i vecka 34. Hon berättade då öppet om händelsen och hon säger till Aftonbladet att stödet hon fick från sina följare hjälpte henne mycket i läkningsprocessen. “Att berätta vår historia hoppas jag har hjälpt många föräldrar där ute. För de som kontaktade mig hjälpte mig något enormt och hjälper fortfarande”, säger hon.

I inlägget på Instagram berättar hon nu om de blandade känslorna inför att vara gravid på nytt. “Samtidigt som jag har varit så förväntansfull så brottas jag även med en enorm rädsla som inte går att beskriva. Vågar inte vara för hoppfull och svårt att slappna av och njuta av graviditeten. Den här resan kommer att vara väldigt speciell på alla sätt vilket ni säkert förstår. Men jag är otroligt tacksam för allt stöd jag alltid får av er och ni ska få följa den här resan tillsammans med mig”, skriver hon i inlägget.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!