Mamma

Influencern Filippa Toremo trodde hon hade IBS – var gravid i vecka 24

När influencern Filippa Toremo trodde att hennes magproblem förvärrats möttes hon av ett chockbesked. Den svullna magen skulle visa sig vara en graviditet.

Foto: Instagram @filippatoremo

Influencern Filippa Toremo var övertygad om att hennes IBS hade blivit värre när det visade sig att hon var gravid. “Det är väldigt, väldigt jobbigt att prata om detta”, säger hon i ett klipp på Instagram.

I klippet berättar hon om chockbeskedet och hur hon har försökt hantera det. “Tiden för att kunna fatta ett eget beslut har dessutom passerat. Jag är i vecka 24, månad sex”, avslöjar hon i klippet. Hon berättar vidare att hon alltid haft problem med svullen mage på grund av sin IBS och att hon både gått på p-piller och tagit graviditetstester. “För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, och att då helt plötsligt få veta att du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader är en helt overklig känsla.”

Hade en relation med Anis Don Demina

Influencern har tidigare haft en relation med artisten och tv-profilen Anis Don Demina, men det är inte han som är pappa till barnet. Paret gjorde slut i oktober 2021. I en video på TikTok har Filippa varit tydlig mot sina följare att hon inte vill prata om vem som är pappa till barnet, samtidigt som hon avfärdat att det skulle vara Anis Don Demina. När hon nyligen gästade Bianca Ingrossos talkshow “Bianca” berättade hon dock att hon har en vänskaplig relation till barnets pappa. “Vi är inget par idag heller, men vi är vänner och det känns väldigt tryggt”, avslöjar hon i talkshowen.

Foto: Instagram @filippatoremo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!