Mamma

Janni Olsson Delér väntar sitt första barn: “Känns så overkligt, men så självklart!

Janni Olsson Delér har burit en hemlighet i några månader och det är att hon och maken Jon Olsson Delér väntar sitt första barn. “Det känns fortfarande overkligt och vi har nog inte riktigt förstått det än”, skriver Janni på sin blogg.

janni-delerFoto: Instagram/@jannid

Bebislycka i influencervärlden! På bloggen berättar Janni att det känns så overkligt men samtidigt så självklart. Hon berättar om parets glädje och deras nyfikenhet på vem som ligger i hennes mage.

– Det kommer nog ta några månader till innan vi kan smälta att vi ska bli föräldrar. Jon och jag, och vår lilla bebis.

Janni skriver att hon kommer uppdatera sina läsare om graviditeten och allt som hör där till. Läsarna kommer att få reda på hur de berättade för nära och kära, hur hon mått och bebisens kön (vilket de fick reda på förra veckan).

– Det har varit så otroligt svårt för mig att blogga som vanligt, posta på Instagram och låtsas som om allt är som vanligt när man är med om det häftigaste man någonsin har upplevt. Det har faktiskt varit mysigt att ha en liten hemlighet för en gångs skull med bara Jon och familjen, även om jag har velat skrika ut det till er ett antal gånger.

Bebisen väntas komma i november och vi ser fram emot att följa Jannis resa!

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!