Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Jannike “Bisse” Ebbing har blivit mamma – nu berättar hon om den dramatiska förlossningen

Metro Modes inredningsbloggare Jannike “Bisse” Ebbing har äntligen blivit mamma! I ett inlägg delar hon med sig av tankarna under förlossningen. “Nu har jag landat i allt som har hänt och de mest omtumlande 48-h i våra liv”, skriver hon.

Foto: Bisse & Instagram/ @bisse_

Igår blev Jannike mamma och fick till slut möta sin efterlängtade son, men förlossningen gick inte helt som planerat. “Vad som började som en fantastisk förlossning med snabb öppning och epidural som gjorde underverk mot smärtorna slutade i krystvärkar i 1,5 timme där Oliver inte kunde komma ut”, skriver hon på bloggen. När hon länge hade kämpat med krystvärkarna och försökt med sugklocka tre gånger var kroppen på väg att ge upp och läkarna sa att ett akut kejsarsnitt var nära. “Jag fick en så extrem adrenalinkick och kände att nu måste jag ge allt”.

Till slut kom lilla Oliver och vi på Metro Mode säger ett stort grattis till de nyblivna föräldrarna. In och läs hela hennes förlossningsberättelse här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!