Mamma

Jannike ”Bisse” Ebbing om mammaledigheten: ”Jag tycker det är SÅ tråkigt”

Att vara hemma med sin bebis på mammaledighet är en dröm som många längtar efter. Men är det så harmoniskt och mysigt som man förväntar sig? 

mammaledig-bisse

Långa dagar med en frustrerad bebis som än inte lärt sig sitta eller krypa kan vara krävande. Metro Modes bloggare Jannike ”Bisse” Ebbing öppnar upp och berättar om baksidan med  mammaledigheten. Till en början var det mycket nytt och spännande men nu när rutinerna kommit på plats så har det roliga börjat släppa.

Jannike försöker njuta av tiden som mammaledig men det är lättare sagt en gjort. För tillfället beskriver hon situationen som den ”västa perioden”, något som hon kände på sig att hon skulle känna redan innan. Allt eftersom sonen blir äldre, kräver mamma-arbetet mer. Shoppingturerna i köpcentrumen gör sonen uttråkad, lekrummen är han för liten för och det enda som lockar är att stå och hoppa i knät på henne.

”Nu är han snart 6 månader och kräver SÅ mycket mer. Dagarna består av att leka, leka och åter leka. Jag tycker det är SÅ tråkigt”, skriver Jannike Ebbing.

För att få dagarna att gå och få variation i vardagen har Jannike satt ihop några tips på vad man kan hitta på. Läs de fantastiska mammaledighets-tipsen här.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!