Mamma

Justin Bieber och Hailey Bieber väntar barn

Enligt ryktena var Justin och Hailey Bieber på väg att separera. Nu kommer ett helt annat besked – de äkta makarna ska bli föräldrar!

Foto: Instagram @haileybieber

Det var under torsdagen som Hailey Bieber, 27, delade ett inlägg på Instagram där hon och maken Justin Bieber, 30, förnyade sina bröllopslöften. Men det var inte detta som fångade följarnas uppmärksamhet – en liten bit in i klippet blir det nämligen tydligt att modellen är gravid!

Foto: Instagram @haileybieber
Foto: Instagram @haileybieber
Foto: Instagram @haileybieber

“Har velat detta väldigt länge”

I videon syns Hailey, iförd slöja och lång spetsklänning, stolt visa upp sin gravidmage. Inlägget innehåller även flera bilder av de blivande föräldrarna, däribland en där de visar upp sina vigselringar.

En talesperson har bekräftat att Hailey är gravid i sjätte månaden – och enligt en källa är paret utom sig av glädje:

“Hailey och Justin är överlyckliga över att de väntar barn tillsammans”, säger källan till Entertainment Tonight. “De har velat detta väldigt länge och längtar efter att utöka sin familj och få barn. Hailey och Justin är enade och har varit överens gällande föräldraskap. De har upplevt så mycket tillsammans som par och känner sig redo att ta nästa steg i sina liv och sin relation.”

Enligt källan är popstjärnan övertygad om att hans hustru kommer klara föräldraskapet med glans:

“Hailey är en så omhändertagande till sin natur och Justin vet att hon kommer bli världens bästa mamma, och Hailey har alltid tänkt att Justin skulle bli en fantastisk pappa.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!