Mamma

Kändisarnas snygga gravidlooks på ELLE-galan 2023

På årets ELLE-gala satte blivande mammor som Molly Sandén och Kenza Zouiten Subosic fokus på sina vackra gravidmagar. Spana in deras looks här!

Foto: Instagram @kenzas/@m0llys

Förra veckan gick årets ELLE-gala av stapeln på Grand Hotell i Stockholm. Utmärkande för årets gala var de fina gravidlooks som bland andra Molly Sandén och Sara Biderman visade upp på röda mattan.

Molly Sandén

Sandén bar en kreation skapad av sin syster Mimmi Sandén, samt designern Alexandra Andersson. Den lila outfiten fulländades av en matchande accessoar i form av en tredimensionell blomma – en av vårens stora trender.

“Väldigt skön känsla att få gå den där mattan å spänna ut magen för en gångs skull!”, skriver Sandén om looken på Instagram.

Foto: Instagram @m0llys

Kenza Zouiten Subosic

Kenza Zouiten Subosic, som väntar sitt tredje barn, satsade på en tvådelad vit kreation där gravidmagen var väl synlig.

“Det är lite tungt. Det är tredje barnet så allt blev tungt jättetidigt den här gången. Men jag kämpar på. Jag är ändå här ikväll”, sa hon när hon intervjuades på röda mattan.

Med sig på galan hade influencern sin make, Aleks Subosic.

Foto: Instagram @kenzas

Janice Kavander

Artisten Janice Kavander, som satsade på en delvis transparent design, berättade att det ska bli “magiskt och läskigt” att bli mamma. Hon tog med sig maken Marvin Asante på galan.

Kavander visade även upp en Rihanna-inspirerad look på catwalken, komplett med smycken från Caroline Svedbom och Sif Jakobs.

Sara Biderman

Stylisten Sara Biderman, som väntar sitt andra barn, valde en helsvart look bestående av en klänning signerad Ida Lanto och en kavaj från Eytys.

Foto: Instagram @sarabiderman

Foto: Instagram @kenzas/@m0llys

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!