Mamma

Kelly Osbourne är gravid – väntar sitt första barn med pojkvännen Sid Wilson

Fyra månader efter att Kelly Osbourne berättat att hon är i ett förhållande med musikern Sid Wilson släpper hon nyheten att paret väntar barn. “Att säga att jag är lycklig är en underdrift. Jag är extatisk!”, skriver Osbourne på Instagram.

Foto: Instagram @kellyosbourne

I februari berättade Kelly Osbourne på Instagram att hon och Sid Wilson, en av medlemmarna i Slipknot, är ett par:

“Efter 23 års vänskap kan jag inte fatta var vi har hamnat! Du är min bästa vän, min själsfrände och jag är så förälskad i dig Sidney George Wilson”, skrev Osbourne.

Nu har Ozzy Osbournes dotter delgett en annan glad nyhet: paret väntar barn!

“Jag är överlycklig att meddela att jag ska bli mamma. Att säga att jag är lycklig är en underdrift. Jag är extatisk!” skrev Kelly i ett inlägg förra veckan, under en bild där hon håller upp en bild från ett ultraljud.

Osbourne berättade om sin längtan efter barn när hon medverkade i programmet Red Table Talk i juni 2021:

“Jag känner att jag ligger efter. Som kvinna hade jag älskat att vara gift och ha barn vid det här laget”, sa hon och fortsatte:

“Min bror har tre döttrar och jag skulle ha älskat att ha barn vid det här laget, men det har inte varit meningen att det skulle hända än.”

Hon tillade: “Jag skulle inte ha varit en bra mamma över huvud taget, för jag var den där galna missbrukaren som sa ‘Jag kommer sluta med droger när jag blir gravid för då måste jag det’. Det är så galet att jag någonsin tänkte så.”

Källa: Metro.uk

Foto: Instagram @kellyosbourne

Nästa bild

Foto: Instagram @kellyosbourne

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!