Mamma

Kelly Osbourne har fått barn med musikern Sid Wilson

Tv-profilen Kelly Osbourne har fått sitt första barn, det avslöjar hennes mamma Sharon Osbourne. Tillsammans med den amerikanska musikern Sid Wilson har hon fått en liten son.

Foot: Instagram @kellyosbourne

I maj avslöjade Kelly Osbourne för första gången att hon var gravid, detta genom att visa en bild på ett ultaljud på Instagram. I inlägget skrev hon också att hon var glad överr att meddela att hon skulle bli mamma. Pappan till barnet, musikern Sid Wilson, har bland annat gjort sig ett namn som bandmedlem i bandet “Slipknot.”

Kelly Osbourne är dotter till musikern Ozzy Osbourne och blev bland annat känd i en av de första realityprogrammen, “The Osbournes” som började sändas 2002. I programmet syntes delar av familjens vardag och den följde Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne och barnen Kelly och Jack Osbourne. Systern Aimee valde däremot att avstå att medverka i programmet. Det var i början av förra året som Kelly Osbourne och Sid Wilson gick ut och berättade att de blivit ett par. Sharon Osbourne avslöjade barnbarnets ankomst i programmet “The Talk”, där hon uttryckte sin glädje över att ha blivit mormor.

Foto: Instagram @kellyosbourne

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!