Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kenza och Aleks bjuder in till DRÖMMIG babyshower!

Igår var det babyshower för de blivande föräldrarna Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosics. Babyshowern hölls i Bergianska trädgården i Stockholm och på plats för att fira var många av deras nära och kära.

kenza-babyshowerFoto: @kenzas

Det börjar närma sig “Bebors” (som de kallar bebisen) ankomst och igår var det dags för Kenzas babyshower! Men Kenzas och Aleks babyshower var inte som en “vanlig” babyshower. Istället för att låta någon av sina närmaste vänner överraska och bjuda in till kalas, så var det de blivande föräldrarna som hade bjudit in sina nära och kära till ett kärleksfullt firande.

“Jag är så glad över att vi valde att styra något ändå, för jag förstod igår hur mycket det här faktiskt betydde för oss”, skriver Kenza på sin blogg.

Lokalen var fylld med turkosa och vita ballonger och på borden serverades tårta och cupcakes dekorerade med “Baby Subosic”. Så gulligt! Sist men inte minst så strålade den blivande mamman i en vit urgullig klänning med volanger och knytskärp i midjan.

Källa: @kenzas

Källa: Kenzas.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!