Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kenza om att vara gravid och offentlig: ”Jag har aldrig fått så mycket hat som jag får nu”

Det är bara två och en halv månader sedan Kenza Zuiten avslöjade att hon skulle bli mamma. Men hon har redan upplevt mer elaka kommentarer på sina sociala kanaler än vad hon någonsin gjort under sina 12 år som bloggare, berättar hon i podcasten “Kenza och Dani – När livet händer“.

 Foto: Instagram/@Kenzas

Sedan Kenza Zouiten gick ut med sin graviditet på sina sociala kanaler har hon upplevt att hon drabbats av fler elaka kommentarer än någonsin. I podcasten “Kenza & Dani – När livet händer” berättar hon nu om hur följarna kritiserar hennes val kring graviditeten.

– Man blir ju kritiserad för minsta lilla. Man gör aldrig rätt, man gör fel hela tiden, säger Kenza i podcasten.

Kenza Zouiten som idag är 27 år gammal har bloggat sedan hon var 15 år och menar att näthatet blivit värre och värre. Speciellt sedan hon gick ut med att hon skulle bli mamma.

– Jag har aldrig fått så mycket hat som jag får nu, säger hon och fortsätter:

– Vad man än gör så gör man fel. Jag går inte upp tillräckligt mycket i vikt, jag äter inte tillräckligt mycket, jag skadar mitt barn när jag gör det här, det är fel, min blogg har blivit tråkig för att jag bloggar bara om min graviditet, ingen bryr sig om din graviditet, du bryr dig bara om dig själv.

Kenza berättar att hon försöker att inte ta åt sig av kommentarerna men att det ibland blir för mycket.
– Ibland är det svårt att inte bry sig när man får det kastat på sig hela tiden, säger hon.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!